Mis je een gevoel van ruimte en licht in je woning?

Mis je een gevoel van ruimte en licht in je woning? Is jouw keuken of living te klein? Denk je al langer na over een aanbouw? Zou je de indeling van je woning, kantoor of handelspand anders willen zien, maar heb je geen idee hoe je hieraan begint?  

Architectenbureau Sept-A helpt je om het woonvolume van je huis te optimaliseren en uit te breiden waar nodig. Onze ervaren architecten staan voor je klaar.

Voor een uitbreiding of inbreiding van jouw woning analyseren we de bestaande indeling. Vervolgens gaan we na hoe we de ruimtes optimaal kunnen indelen en eventueel uitbreiden. Met ons vakkundig inzicht komen we tot vernieuwende oplossingen waarbij elke vierkante meter optimaal benut wordt. We verrassen met een ontwerp dat de klassieke woonindeling overstijgt.

Bij architectenbureau Sept-A kan je terecht voor:

  • Uitbreiding, aanbouw woning of handelspand
  • Herinrichten van ruimtes, zolders, kelders
  • Veranderen van functies van verschillende ruimtes
  • Aanbouw met wellness faciliteiten
  • Nieuwbouw integreren in bestaande woning
  • Werfopvolging & projectcoördinatie

Sterk in ruimte denken 

Voor elke uitbreiding of inbreiding durven wij binnen het kader toch buiten de lijntjes denken. Dit maakt dat wij als architectenbureau verrassend uit de hoek komen. Heb je een specifieke vraag die je op onze ontwerptafel wil leggen? Sept-A levert maatwerk af, aangepast aan jouw specifieke noden. Ervaar een maximaal effect in ruimte, met respect voor jouw budget en planning.

Architectenbureau Sept-A gaat samen met jou op zoek naar een ruimtelijke oplossing waarvan je niet wist dat ze mogelijk was. Benieuwd?