Architectenbureau Sept-A.
Binnen het kader, buiten de lijntjes.

Sept-A is een ervaren architectenbureau uit Brussel dat bedrijven en particulieren begeleidt bij het realiseren van een nieuwbouwproject, renovatie, uitbreiding, inbreiding of reconversie. Sta je voor een complex bouwvraagstuk of wil je een buitengewoon project realiseren? Onze ervaren architecten gaan met jou deze uitdaging aan, van de eerste schets tot een piekfijne afwerking.

Jouw verhaal is ons startpunt. Ons logo benadrukt onze uiterst persoonlijke aanpak: we vertrekken binnen het gegeven kader om buiten de lijntjes te ontwerpen. Het resultaat? Sterk doordachte architectuur, altijd verrassend innovatief, duurzaam en van hoogstaande kwaliteit.

Op zoek naar een architect die jouw project tot in de puntjes opvolgt? Doorheen het bouwproces mag u rekenen op een betrouwbare samenwerking met vaste bouwpartners om de vlotte vooruitgang van jouw project te realiseren. 

BEN_182_RENOVATIE

Renovatie

Een oud pand of afgeleefd gebouw ombouwen naar een moderne woning of handelspand? Vermijd stresserende verbouwperikelen en vertrouw jouw renovatie toe aan de ervaren architecten van Sept-A. 

_DSC1426_NIEUW

Nieuwbouw

Ben je op zoek naar een architect om samen jouw droomhuis of professioneel gebouw te ontwerpen? Wij luisteren naar jouw verhaal. Samen bouwen we het gebouw dat aansluit bij jouw levensstijl of behoeften.

_DSA8536_UITBREIDING

Uitbreiding en inbreiding

Heb je het gevoel dat je ruimte mist in je woning of zaak? Wij denken samen met jou mee over een optimale indeling van de ruimtes en een eventuele uitbreiding. 

IMG_9208_RECONVERSIE

Reconversie

Sta je voor een bouwkundige breinbreker? Hoe complexer de vraag, hoe liever we bij Sept-A aan de slag gaan. Schakel onze architecten in voor deskundig advies.  

1

Advies

16 jaar en 222 projecten ervaring zetten wij graag in om u te helpen met advies omtrent aankoop, renovatie, interieur &/of kleur, of tuin design.