Een woning of handelspand te renoveren?

Staat er een renovatie van je woning op de planning of wil je een handelspand renoveren? Een bestaand pand verbouwen met behoud van de authentieke karakteristieken? Wil je stress en onverwachte problemen bij renovatiewerken vermijden? 

Welkom bij Sept-A, een gedreven architectenbureau uit Brussel dat beschikt over de nodige vakkennis en ervaring om jouw renovatie tot een goed einde te brengen. 

Wij stappen graag mee in jouw verhaal om een persoonlijk antwoord te bieden op jouw renovatievraagstuk. Want elke vraag is anders en dat vinden we bij Sept-A ontzettend boeiend. Complexe verbouwingen in hartje Brussel of een uitbreiding van een bestaand pand elders in België? Wij rollen onze mouwen al op. Wij zorgen voor de plannen, de vergunningen, de opvolging en de uitvoering van de werken met een onberispelijke kwaliteit. 

Bij architectenbureau Sept-A kan je terecht voor:

  • Verbouwen van vrijstaande woningen 
  • Renovatie appartementen, rijwoningen en villa’s
  • Renovatiewerken van kantoorgebouwen, handelspanden, appartementsgebouwen 
  • Zorgvuldige renovatie van monumenten, historische panden
  • Ombouwen van een authentiek pand naar een moderne woning
  • Advies voor aankoop woning of handelspand
  • Werfopvolging & projectcoördinatie

Op zoek naar een architect voor jouw renovatie van A tot Z?

Dan ben je bij Sept-A aan het juiste adres. Wij luisteren, informeren en inspireren zodat we samen een maximaal resultaat halen uit jouw renovatieproject met een minimum aan overlast. Wij zetten de essentie van jouw pand centraal en houden rekening met jouw wensen, het vooropgestelde budget en de timing, altijd.

Jouw renovatie toevertrouwen aan een ervaren architectenbureau? Sept-A realiseerde reeds verschillende inspirerende renovatieprojecten in de drie gewesten.