Ons team

Met hun passie voor boeiende bouwvraagstukken, duurzame materialen en praktische realiseerbaarheid, leveren Anja, Iwein en Elena professioneel maatwerk. 

DSY1-0055-OK

Anja

Een complex bouwvraagstuk? Yes please! Anja gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Haar gedrevenheid en oprechte interesse in het verhaal van mensen vertaalt zich in persoonlijke architectuurprojecten met veel oog voor detail. Anja zet zich gepassioneerd aan elke bouwpuzzel en komt steeds tot een onverwachte oplossing. 

#Creatieftekenen #Imker #Powermama #Bauhaus #Sagmeister #MichaelCraig-Martin #earlgrey #Nasci #JohanJohansson #kokeninsontspanning 

DSY1-0490

Iwein

Iwein kan je best omschrijven aan de hand van drie P’s: praktisch, punctueel en projectmatig. Iwein zet met zijn ervaring en techniciteit steeds vakkundig de puntjes op de i. Zijn belangstelling voor duurzame materialen, BEN bouw (bijna energieneutraal bouwen), goede planopbouw en het hergebruik van bestaande elementen vind je steevast terug in zijn projecten. 

#Liefdevoormateriaal #Meubelmaker #Papavanvier #pragmatischedromer #dromendepragmaticus #fietser #isuglybeauty?

DSY1-0394

Elena

Met haar internationaal profiel en uitstekende expertise maakt Elena Sept-A compleet. Als architecte deed ze veel ervaring op in het buitenland en verdiepte ze zich in topics als duurzaamheid en recuperatie. Elena is leergierig, oplossingsgericht en wikt en weegt steeds alle mogelijkheden tot ze het perfecte antwoord vindt.

#Italiaanseroots #nopasta #lifeincolours #peoplehavethepower #gepassioneerd #designfocusedimpactware

DSY1-0374

Esther

Sinds april 2021 schuift Esther, talentvolle architect-stagiaire van Franse bodem, mee aan de ontwerptafel van Sept-A. Haar focus? Denken en ontwerpen vanuit het oogpunt van de klant, met een creatieve blik op de steeds schaarser wordende ruimte. Bij Sept-A wil Esther haar kennis rond upcycling, recycling en circulair bouwen nog meer uitdiepen en vertalen naar boeiende projecten.

#Française #lovecooking #outdoorgirl #hiking #nordicskiing #discoveringnewcultures 

IMG_0515-retouchée

Mithras

Zijn we vastgelopen in een ontwerpproces, moeten we knopen doorhakken of moeilijke vragen van klanten beantwoorden? Dan creëren we letterlijk en figuurlijk ruimte door een inspirerende wandeling te maken met Mithras. Onze immer vrolijke en enthousiaste  Boston Terriër is onze stresscoach die elke dag trouw op post is bij Sept-A. 

#happydog #stresscoach #speelkameraadje #trouweviervoeter #lichtesnurker

DSY1-0522

Sept-A Starten was een simpele beslissing. Het was de enige manier om er zeker van te zijn dat we zouden kunnen doen wat we altijd al hebben willen doen. Anderen helpen bij hun zoektocht naar beter leven.

Anja