Over ons

Ontwerpen vanuit de passie

De liefde voor het creëren, de passie voor architectuur en het oplossen van complexe architectuurvraagstukken is de rode draad voor architecten Anja Strubbe en Iwein Proot. Ze vormen een sterk complementair duo en zijn de drijvende kracht achter architectenbureau Sept-A. Binnen het kader buiten de lijntjes denken én ontwerpen, heeft al heel wat boeiende architectuurprojecten opgeleverd. Een inspirerend portfolio dat het ontdekken waard is.

03_Ontwerpen vanuit de schoonheid

 “Een rijwoning van 3,6m breed renoveren in hartje Brussel en extra ruimte creëren? Een uitdaging waar ik me graag in vastbijt!”

Anja

Ontwerpen vanuit het verhaal

Bij Sept-A vertrekken we niet enkel vanuit het plan, maar vanuit het verhaal. We gebruiken schetsen en tekeningen om het verhaal van onze klanten te verdiepen en de containerbegrippen zoals comfort, kwaliteit, efficiëntie, gezelligheid… te omzeilen. We gaan samen met de klant naar de kern, de essentie van elk project. Van een prikkelend voorontwerp tot de kwalitatieve oplevering: we verliezen de originele context nooit uit het oog. 

02_Ontwerpen vanuit het verhaal

 “Wat we weten staat soms in de weg van wat zou kunnen zijn:
je moet vergeten wat je weet om innovatief te zijn.”

Anja

Ontwerpen vanuit de schoonheid

Bij het uitdenken van een project  zoeken  we steeds  de schoonheid van de bestaande context. Een adembenemend uitzicht of de perfecte lichtinval? Jouw nieuwbouwproject benadrukt de natuurlijke troeven van de omgeving en integreert deze maximaal in de het gebouw. We hechten bij Sept-A veel belang aan het gebruik van duurzame materialen en hebben bij een renovatie of reconversie steeds oog voor mooie doorleefde elementen die we kunnen hergebruiken. 

01_Ontwerpen vanuit de passie

“Van oude tegels hergebruiken tot het spelen met licht en uitzicht: wij gaan altijd op zoek naar het unieke karakter van een locatie voor een maximaal resultaat!”

Anja