Onze aanpak.

Op zoek naar een architect voor jouw bouwproject? Maak kennis met architectenbureau Sept-A. Onze ervaren architecten garanderen een hoogstpersoonlijke aanpak met oog voor detail. We nemen je graag mee op onze boeiende en inspirerende reis van ontwerp tot oplevering.

Stap 1: Context

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Voor een eerste gesprek komen we graag bij jou thuis of in je bedrijf langs om te ontdekken wie je bent, over welke ruimte je beschikt en welke plannen je wenst te realiseren. Jouw persoonlijke context vormt het unieke fundament van het (ver)bouwproject. 

Stap 2: Schets

Samen zetten we jouw ideeën en wensen om in een prikkelende eerste handgetekend voorontwerp. Omdat we bij Sept-A veel belang hechten aan transparant budgetbeheer, bezorgen we je van in het begin een betrouwbare inschatting van de totale kostprijs van jouw nieuwbouw of renovatie.

Stap 3: Start

Zitten we op dezelfde golflengte? Perfect! Dan finaliseren we het voorontwerp en overlopen we de verschillende stappen van het bouwproces. Om een vlotte realisatie van jouw project te garanderen, toetsen wij de haalbaarheid van een aangepast voorontwerp steeds af bij de dienst stedenbouw en eventuele andere instanties.

Stap 4: Actie

Van het indienen van de bouwaanvraag tot een piekfijne afwerking: Sept-A zorgt voor een totaalopvolging van jouw project. Een sprekende schets omzetten in de realiteit? Dat vraagt om een stevige voorbereiding! Een doordachte materiaalkeuze, uittekenen van details, de juiste aannemers inschakelen, … Sept-A tekent het technische luik nauwkeurig op in het lastenboek. Wij zijn er als de eerste steen gelegd wordt en plannen consequent werfvergaderingen in. Wij houden van transparante communicatie en sturen flexibel bij waar nodig.

Stap 5: Enjoy!

Elke werf wordt netjes opgeleverd volgens de gemaakte afspraken. Ook nadat de bouwwerken zijn afgerond, blijft Sept-A nauw betrokken. Het opvragen van technische fiches of een postinterventiedossier? Wij volgen de administratieve verplichtingen zorgvuldig voor je op. 

En dan…. is het aan jou om te leven, te werken, te genieten!

Een voorontwerp op maat voor jouw project?

Neem contact met ons op